Hitvallásom

Amikor belecsöppentem a masszázs csodállatos világába egyre világosabbá vált, hogy sokkal több lehetőség van benne, mint azt elsőre bárki is gondolná.

A masszázs nem csak egy a wellness szolgáltatások közül, amivel a jól megérdemelt szabadságunk alatt évente egyszer meglephetjük magunkat. Ezt a fajta kényeztetést nyugodtan beépíthetjük a "szürke" hétköznapokba is, hogy az ellazulás és feltöltődés érzése folyamatos legyen.

A bőr testünk nemcsak legnagyobb de igen érzékeny és sokoldalú szerve, hiszen anatómiailag több funkciót is ellát. A bőrön keresztül az egész testfelületen maszírozva az összes szervre ill. szervrendszerre hatást tudunk gyakorolni. Az érintésre a szervezet válaszreakciójaként beindítja öngyógyító mechanizmusát. Ez ma Magyarországon különösen fontos, hiszen rehabilitációs nemzet vagyunk, azaz már a kialakult betegség, sérülés utáni gyógymódot keressük. Ezért ez a komplementer medicina egyre elterjedtebb különböző szakorvosok körében is, kiegészítő kezelésként ajánlják.

Emelett sokkal hangsúlyosabban kellene a prevencióra koncentrálnunk, amikor még egészségesen előre gondolunk a jövőre, megelőzve a különböző káros életformák ( mozgáshiány, túlsúly, monoton munkavégzés, túlterheltség ) és az emberi szervezetet befolyásoló mindennapi tényezők következnényeit. Masszázs során a vendég megnyugszik, légzése egyenletessé válik, szívverése normalizálódik, izomzata ellazul, így élettanilag a szervezet megfelelő, ideális állapotba kerül. 

A masszázs mellett nagyon fontos a megfelelő alapanyagok ( olajok, krémek, ampullák ) használata. A szalonban csak olyan kíváló minőségű professzionális készítményeket használok, melyek valóban tartalmazzák azokat a hatóanyagokat, amelyek elősegítik és támogatják a masszázs alatt elindult folyamatokat.