Lávaköves masszázs

A lávaköves masszázs gyökerei nagyon messzire nyúlnak vissza. Már a navajo indiánok és az ősmagyar sámánok is gyógyításra használták  a testre helyezett köveket. A 48-50 C-ra hevített vulkanikus eredetű bazalt kövekkel                   ( melyek kőbizonyítvánnyal rendelkeznek, bizonyítva azok származási helyét és hitelességét ) és a hideg, fehér márványkövekkel felváltva masszírozzuk végig az egész testet. A masszázst még izgalmasabbá tehetjük illóolajok használatával, mert a kövekkel kölcsönhatásba lépve a mélyszöveti rétegekig hatolva sokkal intenzívebben fejtik ki hatásukat. Így olyan érintésen alapuló terápiát alkalmazunk, mely megteremteni a test és a lélek egyensúlyát, elősegítve az életenergia akadálymentes áramlását.

 

Feloldja az izmokban felgyülemlett feszültséget és görcsöket, lehetővé téve testünk teljes ellazulását és hatékonyabb működését. A masszázs következtében fokozódik az anyagcsere, megszűnik a fájdalom, a méregtelenítés pedig aktívan segíti az immunrendszer erősítését.


Kimondottan ajánlott :

  • rosszalvóknak
  • stresszkezelésre
  • túlpörgött és hiperaktív embereknek
  • azoknak akik rendszeresen járnak maszíroztatni és valami másra, különlegesre vágynak,

mert ez a masszázs fajta rendelkezik a legmagasabb, semmi máshoz nem hasonlítható élményfaktorral!Masszázs Időtartam      Ár           5 alk. bérlet     10 alk. bérlet    


Navajo meleg lávaköves masszázs


45 perc  6000 Ft 27000 Ft 54000 Ft