Mézes masszázs

Tibeti mézes méregtelenítő masszázsA méz jótékony hatását jó ismerjük a mindennapi életünkből, viszont magas vitamin, ásványianyag és enzim tartalma miatt a bőr és a test szépítésére és gyógyítására is használják. A tibeti és orosz népi gyógyászat több száz éve alkalmazza.

Habár masszázsnak nevezzük, teljesen eltér a hagyományos kezelésektől. Főként háton végzett vákumtechnikákon alapuló terápia során a méz szívó hatásának köszönhetően az apró hajszálerek és pórusok kitágulnak. Nemcsak a vérkeringést fokozza, de serkenti a salakanyag távozását a szervezetből. Miközben a méz magába szívja a távozó méreganyagot , mélyen a bőr alá hatolva a szövetekbe juttatja a szervezet számára fontos hatóanyagokat. Ennek köszönhetően a bőr látványosan sima és puha lesz. Salaktalanító tulajdonsága a bőr felülete mellett az egész szervezetre kihat, így erősíti az immunrendszert, kitűnő gyulladáscsökkentő, izomlazító és fájdalomcsillapító hatása van.

 

 

Kimondottan ajánlott:

 • gerincbántalmak
 • nyak-, váll- és hátfájdalmak
 • reuma
 • izületi problémák
 • depresszió
 • krónikus kimerültség esetén

Masszázs folyamata:

 1. 30 perces svéd frissítő hátmasszázs
 2. Méz felvitele: az előmelegített mézet a kezelendő felületre csurgatjuk
 3. 20 perces vákummasszázs
 4. Relaxálás: a kezelés után pár percig pihenni hagyjuk a területet. Ezalatt a hatóanyagok felszívódnak és a kellemes érzés mélyen hat a vendég lelkiállapotára is, megnyugszik, ellazul
 5. Lemosás: a méz lemosása kellemes meleg vízzel lassú, nyugtató mozdulatokkal

 

 

A kezelést ajánlott kúraszerüen 5 héten keresztül heti rendszerességgel alkalmazni főleg a téli időszakban.

 

 

Masszázs Időtartam Ár 5 alk. bérlet 10 alk. bérlet
Mézes masszázs 45 perc 8000 Ft 36000 Ft 72000 Ft