Shea vaj

Választható shea vajak


  • Narancsos-chilis: Revitalizáló hatású, energiát ad. Használata után  a bőr nencsak hidratált és rugalmas lesz, hanem ragyogó és illatos a narancs frisseségének és a chili reejének köszönhetően.

 

  • Tőzegáfonyás: Az áfonya frissítően gyümölcsös illatastimulálja érzékeinket, miközben a bör telitődik tápláló és különösen a szabad gyökök káros hatásai ellen védelmet nyújtó antioxidáns hatású C-vitaminnal. Erősíti az érfalat és antibakteriális hatású.                    

 

 

  • Fehér pézsma: Illata ismert és tisztelt évezredek óta.    Gyengéden ápolja a bőrt, a pézsma illatpedig felébreszti érzékeinket. Nem olyan markáns illat, mint a többi, ezért bárki nyugodtan kipróbálhatja.

 

  • Görög: Ez a különleges illatkompozíció egyenlő a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag antioxidáns hatású olívával. Hatékonyan hidratálja a bőrt, még a mélyebb rétegekben is. Kimondottan férfiaknak ajánlott.

 

A shea vaj védi a bőrt a széltől, a hidegtől, a káros UV sugárzástól és tartósan hidratálja a száraz bőrt. A-, E- és F-vitamin és magas zsírsav tartalma lassítja az öregedési folyamatokat, csökkenti a ráncokat. Tápláló és aromaterápiás hatását az esszenciális olajoknak és méhviasz tartalmának köszönheti.