• Köpölyözés

  Köpölyözés

 • Narancsbőr elleni kezelés

  Narancsbőr elleni kezelés

 • Hangtál

  Hangtál

 • Nyirokmasszázs

  Nyirokmasszázs

 • Kineziológiai tapasz

  Kineziológiai tapasz

 • Biorezonancia

  Biorezonancia

 • Svédmasszázs

  Svédmasszázs

 • Talp reflexológia

  Talp reflexológia

 • .

  .

 • Gyógyító méz

  Gyógyító méz

Talp reflexológia

Talp reflexológia

A talp idegellátása rendkívül gazdag, több, mint 70.000 idegvégződés található rajta. Ezek az idegvégződések összefüggésben vannak szerveinkkel, ezért a talpmasszázs alkalmas arra, hogy rajta keresztül az egész szervezetet kezelni tudjuk.

A reflexterápia egy olyan természetes gyógymód, amely a talp reflexpontjainak kezelésén, ingerlésén, masszázsán, nyomásán keresztül fejti ki hatását. A fizikális-manuális ingerek hatására beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa. A stimulálás hatással van a belső szerveken kívül a központi idegrendszerre, a vérkeringésre és a nyirokkeringésre is, ezáltal segíti a salakanyagok távozását is.Talpunk megfelel testünk térképének, minden szervnek megvan a pontos kivetülési pontja, zónája. Az egyes reflex pontok érzékenysége jelzi, hogy a hozzá tartozó belső szervben funkcionális zavar, vagy már kialakult betegség jött létre. Különböző masszázstechnikákkal az alul működő szerveket tonizálhatjuk - erőteljesebb működésre ösztönözhetünk -, a túlműködő szerveket pedig szedálhatjuk, azaz visszafoghatjuk a működését.

A reflexológia nem csak kezelésre, hanem állapotfelmérésre, góckutatásra, prevencióra és rehabilitációra is alkalmas, ezen kívül kitünő kiegészítő terápiája számtalan orvosi kezelésnek.


Kezelés menete:

A talp-reflexológusi tevékenységemmel a szervezet öngyógyító programjának megvalósulásához nyújtok segítséget.

A masszázs minden esetben a vendég aktuális állapotához igazodva történik, kész sémák nélkül. Hagyom, hogy a vendég "kibeszélje" magát, s ezeket az információkat is beleépítem a kezelésbe, vagy hagyom, hogy teljes elengedésben és némaságban átadja magát a masszázs folyamatának.

Ugyanakkor a masszázsnál az elsődlegességet mindíg a kiválasztó szervrendszerek élvezik, ezután következik a keringés,- és nyirokrendszer, majd a belső elválasztású mirigyrendszer és a többi rendszer. Sosem zónákban, hanem mindig rendszerekben gondolkodom, és figyelembe veszem a kínai rendszert is. ( pl.: tüdő-vastagbél kapcsolat )


A kiválasztó rendszernél mérlegelem a máj és a vese terhelhetőségét, és nem egyszerre, hanem vissza-vissza térve kezelem ezeket a területeket.

A talpon lévő mikroterületeken keresztül nem csak információkat lehet szerezni, hanem rajtuk keresztül hatni is lehet a szervezetre, azaz elő lehet segíteni az öngyógyító képesség kialakulását és a megbomlott harmónia helyreállítását.

Hangsúlyozom, hogy az információ, amit a mikroterületekről kapni lehet, nem azonos az orvosi diagnózissal, azt nem helyettesíti, de bizonyos összefüggésekre felhívja a figyelmet, mint ok-okozati összefüggés.

A talp-reflexológia kezeléssel nem függőséget szeretnék kialakítani, a kezelés az öngyógyító program része!Masszázs  Időtartam  Ár  5 alk. bérlet 

 10 alk. bérlet 

Reflexológia

 

30 perc  8000 Ft   Ft  Ft


Kapcsolat

 

Bambusz Masszázs Szalon

1118 Budapest

Torbágy u. 10.

( Gazdagrét )

 

www.bambuszmasszazsszalon.hu

 

Kezelések és nyitva tartás:

Harza Viktória kezelései:

svédmasszázs, tartós szőrtelenítés, nyirokmasszázs, frissítő talpmasszázs, kínai fejmasszázs, mézes masszázs, fülgyertya kezelés, kineziológiai tapasz ragasztás

H: 09-19

K: 09-19

Sz: -

Cs: 09-19

P: 09-13

Bejelentkezés: 06 30 225 6220 

Szögi Zsuzsanna kezelései:

talp reflexológia

prana nadi energia kezelés

Sze: 08-18

Bejelentkezés: 06 70 205 2492


Bácsváry Mónika kezelései:

kínai akupresszúrás test- és hátmasszázs, kínai akupunktúrás arc- és fejmasszázs, kínai akupunktúrás talpmasszázs, Méli szépség és narancsbőr elleni masszázs, reiki kezelés, ringató masszázs hangtállal, köpölyözés, moxa kezelés

P: 14-20

Bejelentkezés: 06 30 219 7144Berecki Enikő kezelései:

biorezonancia

Szombat: 8-14

Bejelentkezés: 06 20 513 5681