Fülgyertya kezelés

Fülgyertya kezelésAmikor test,- vagy talpmasszázst végzünk, a test próbál megszebadulni a méreganyagoktól ( izzadás, orrfolyás... ). A fül is ezt tenné, de ez eszünkbe sem jut, tehát a felhalmozódott salakanyag a fülben maradna, ha nem alkalmaznánk ezt a tisztítási módszert.

A fülzsír a fülben található ezernél is több verejtékmirigy váladéka. Vízből, zsírból, zsírsavakból, lecitinből és koleszterinből álló sárgás anyag. Nedvesíti, védi a fület a fertőzésektől és segíti a hallást. Bár a fülzsír hasznos anyag, ha felhalmozódik, elszaporodnak benne a baktériumok, gombák és más kórokozók.A fül idegvégződéseket és akupunktúrás pontokat tartalmaz, amelyek elvezetnek a test minden más részéhez, az érzelmekhez és az elméhez is. A fülgyertyázás katalizátorkéntműködik az idegvégződéseken felgyűlt szennyeződés letisztítására.

A fülgyertya csak elnevezésében gyertya, készítéséhez csak allergiamentes, természetes anyagokat, gyógynövényeket és homeopátiás szereket használnak.Működése:

Amikor egy fülgyetyát a fülbe helyezünk és meggyújtunk, az üregébe fehér, kavargó füstgomolyagot láthatunk. Ez lefelé halad és beszűrődik a fülcsatornába. Felpuhítja és ellazítja a fül belső falait, fellazítva az ott lerakódott fülzsírt. A fülben örvény keletkezik, és egy felfelé ható húzóerő lép működésbe, ami a fülben lévő anyag felhúzását idézi elő, mint egy tornádó. Ez az anyag lerakódik az üreges gyertya oldalfalaira. A "kandalló" hang a fülből kihúzott folyadék dehidratációjakor keletkezik.


Kezelés menete:

A két fülben leégetünk egy-egy gyertyát, majd egy testgyertyát is használunk a melléküreg renszeren ( arc, orr, homlok ). A kezelés lezárása egy néhány perces energetizáló arcmasszászzsal ér véget.


Kimondottan ajánlott:

- fülzúgás

- fülkürt hurut

- mandulagyulladás

- torokgyulladás

- nátha

- melléküreg gyulladás

- nyomásérzés

- dugulás

- halláscsökkenés

- meszesedés

- stressz

- fejfájás, migrén

- szédülés

- depresszió

- energiablokk

- allergia

- orrfolyás

- orrdugulás


Tilos használni:

- gennyes folyamatoknál

- műdobhártya beépítés esetén

- agyrázkódás

- agyműtét

- koponyaalapi törés

- lyukas dobhártya

- daganatos megbetegedés


Fontos tudnivalók a kezelést követően:

- a fület nem érheti víz 24 órán keresztül

- nem szabad semmit sem a fülbe cseppenteni

- 48 órán belül nem szabad repülőgépre ülni

- 48 órán belül nem szabad búvárkodni


Kezelés   Időtartam   Ár   5 alk. bérlet     10 alk. bérlet  
  Fülgyertya   40 perc   6000 Ft   27000 Ft 54000 Ft